Place to meet girls from Asia

Stockholm sexy women

Divorced singles from Stockholm

Honesty32, Stockholm 42
Name:Honesty32
Age:42 years and 13 days
City:Stockholm, Sweden
Marital status:Single
Registration:27 December 2011
Zodiac Sign:Gemini
Languages:
Children:No Children
Honesty32 Stockholm

About Honesty32:

Jag beskriver mig själv som en ärlig, lojal, passionerad, generös, ger, tillgiven, stödjande, känslig, och en god lyssnare som är lätt att umgås med och jag är också någon som älskar att vara omgiven av familj, vänner och semester. Jag är redo för ett seriöst förhållande och jag ser verkligen fram emot att börja att med rätt person. Jag är en. Jag är utåtriktad och mycket spontan.
Jag är någon som är bekväm av läppja ett glas vin. Jag gillar att vara ute så jag vill bara stanna hemma. Hänga runt huset få mina händer smutsiga på gården. Älskar att underhålla .. och även om den person jag söker Jag söker en seriös långsiktig relation och mer.

Jag söker efter någon som är speciell för att fånga mitt hjärta och vet hur man hanterar den med omsorg, en som ska vårda mig och vara villig att dela livets största glädjeämnen och sorger. Någon som är villig att älska mig villkorslöst, vem är god, uppriktig, ärlig, passionerad, lojal, humor, kärleksfull och vill ha en livslängd på passion. och vet dessutom hur man har roligt men kan vara allvarliga när det behövs

Subscribe to our Updates Now

Stockholm Women Dating Tips Delivered Right to Your Inbox!

1